25/03/24 | ISCLETEC

Austera com la naturalesa

Grans obertures, finestres i corredisses en castanyer natural.

Un projecte signat per l’arquitecte Stefano Colli que recull l’essència del nostre treball, fusta i connexió amb la naturalesa.

Benestar en estat pur.

 

 

Hi ha alguns treballs que ens fan sentir encara més connectats amb la naturalesa i amb el nostre entorn.

 

Treballs que senzillament són dissenyats en plena harmonia amb la localització de l’habitatge, i que una vegada finalitzats, veus que la naturalesa flueix entre l’espai interior i el paisatge que li envolta.

 

 

Aquest afable habitatge unifamiliar, situada en l’agrest paisatge de Tarragona. Una privilegiada localització que respira la mil·lenària Mar Mediterrània, entre dures pinedes, centenàries oliveres i arrugades alzines, amb infinits sospirs de romaní i farigola. Un habitatge dissenyat per l’arquitecte Stefano Colli que bolca la mar i la terra en una confortable casa, protegida del vent amb les nostres finestres i corredisses Iscletec78.

 

 

Castanyer Natural

Un projecte on hem realitzat diferents conjunts de corredisses de 2 i 3 fulles, per a les sales comunes, i finestres practicables per a les habitacions.

Tancaments dissenyats a mesura, i fabricats en castanyer natural amb muntatge de vidres baix emissius per a un major aïllament tèrmic.

Protecció solar i ventilació

La protecció solar l’aconseguim a través de portes grans de llibret mòbils, fabricats també en castanyer natural.

Les persianes de llibret és un element atemporal que permet un total control de la llum natural, i també un control en la ventilació. Dos factors claus per a aconseguir el màxim benestar, durant tot l’any.

Oli 100% Natural, testimoni del pas del temps.

La fusta ha estat tractada amb oli natural, tant en l’exterior com interior.

Un tractament 100% natural requerit pel client, que protegeix menys que el vernís incolor (també 100% natural), però en canvi veus com va evolucionat la fusta, amb el pas del temps.

 

 

Arquitecte: Stefano Colli

Fotografia: Leo García Méndez