15/12/16 | ISCLETEC

Iscletec presenta les seves finestres de fusta a Youtube

General

VIDEOS-ISCLETEC-1
En Iscletec portem anys desenvolupant projectes emblemàtics per als nostres clients, i avui us volem presentar el nostre canal de Youtube.
Amb aquest canal volem acostar els nostres projectes a totes les persones interessades en les nostres instal•lacions, i mostrar com un canvi de finestres pot ser fàcil o una reforma de totes les nostres portes, finestres de fusta, balconeres i finestrals pot ser senzill i còmode.
Alguns dels vídeos dels projectes 2016 són:

Ventanas de madera doble oscilo-batientes

En este vídeo presentamos las innovadoras ventanas de madera con apertura doble oscilo-batiente.
Presentem les innovadores finestres de fusta amb obertura doble oscil·lo-batent.

Aquest nou mecanisme de ferratges permet establir 3 posicions diferents, amb un simple moviment:

1. Obertura oscil·lo-batent de les dues fulles alhora.
2. Obertura d’una sola fulla oscil·lo-batent i l’altra fixa tancada.
3. Obertura convencional.

i+D HOTEL&BOUTIQUE ARENYS

Iscletec, com en altres projectes, ha sabut fer front a un gran repte que requeria l’edifici, unes grans balconeras amb forma circular, on havia de dissenyar i fabricar uns grans finestrals que formessin un conjunt circular amb els mínims muntants o separadors possibles.

Vídeo Ventanal de tres hojas

Un magnífic finestral de 3 fulles que queda perfectament integrat en el saló com a part de la pròpia decoració. Aquest finestral de fusta en la part exterior , presumeix de les impressionants persianes Grad Hermetic, amb el seu model, re-plegable i orientable Grad Stor 80, un conjunt balconera de fusta i persiana orientable metàl•lica, que ofereix una calidesa i joc de llum a l’interior immillorable.

Balconera integrada

Aquest vídeo és el reflex del treball ben fet, cuidant al màxim el disseny i tots els acabats, amb una minuciosa labor artesanal l’hora d’assemblar i unir aquestes precioses balconeres de fusta amb el paviment, parets i resta de materials de l’habitatge, obtenint un resultat que supera qualsevol acabat.

Ventana motorizada

En aquest projecte es mostra la motorització en la finestra de fusta situada en la cuina.
D’aquesta manera, la finestra pot ser accionada de forma automàtica, sense haver de preocupar-te de poder accedir a ella, aspecte com sabem tots fonamental en la cuina, sempre amb constant moviment familiar, infinits paraments i quotidiana labor diària.

Podreu gaudir de tots els nostres vídeos en el canal de youtube.

Més informació a:
iscletec@iscletec.com
T. 93 794 62 02