28/08/24 | ISCLETEC

BENVINGUDA… FUSTA. Sempre silvestre i natural.

 

Et presentem aquest projecte realitzat en un habitatge d’obra nova, integrada en plena harmonia amb l’entorn natural d’una bonica població del Vallés Oriental.

 

 

Tons càlids sobre una arquitectura respectuosa amb l’entorn natural, així és aquest projecte d’obra nova.

Un projecte on hem dissenyat i fabricat a mida totes les finestres, corredisses en castanyer i la porta d’entrada principal en fusta d´iroko.

Tancaments que aporten la màxima eficiència energètica i eleven el benestar natural a l’interior, a través de la fusta natural tractada amb vernís incolor, que vesteix amb el seu elegant reixat tots els espais, cuina, banys, habitacions i saló principal.

 

 

Integració a l’interior, amb ferratges en color negre.

Finestres i corredisses de fusta amb vidres baix emissius en el nostre exclusiu perfil Iscletec78 on hem col·locat uns minimalistes ferratges en color negre, a la carta. Ferratges negres que queden perfectament integrats amb els equipaments sanitaris en els banys i en mobiliari de la cuina.

 

 

En moltes ocasions els clients ens consulten si poden instal·lar finestres de fusta prop de la dutxa o de la pica del rentamans, on la fusta pateix el contacte directe amb l’aigua, i que els afirmem que no hi ha cap inconvenient, gràcies al tractament del vernís natural i incolor, i a un simple manteniment posterior de les nostres finestres de fusta.

 

Agraïm als propietaris el seu temps i confiança. Un projecte que han viscut, i gaudint en persona, compartint al costat de nosaltres el disseny i fabricació a mida de tots els tancaments.