11/10/17 | ISCLETEC

#COLOROFTHEMONTH: Gris Maragda

General

ColorOftheMONTHWeb
El color d’aquest mes, el #ColorOfTheMonth, està directament relacionat amb l’últim projecte d’Iscletec: el palauet modernista reformat pel prestigiós arquitecte Alejandro Werner Pons.

La solemnitat d’aquest edifici havia de reflectir-se en el color del tint de totes les seves finestres i balconeres: el Gris Maragda. Es tracta d’un to gris verdós, que combina l‘elegància d’un color neutre com el gris, amb la potència i majestuositat del color de la preciosa pedra maragda.

El verd maragda és sinònim de luxe, progrés i evolució, atributs que encaixen perfectament amb aquest edifici modernista de principis del S.XX. La tonalitat dels tancaments es fusiona harmoniosament amb l’entorn de l’edifici i, a més, contrasta amb el color beix i blanc de la façana, aconseguint un fantàstic resultat.

Aquesta col·laboració amb el reconegut estudi d’arquitectura d’Alejandro Werner, reflecteix l’exigència de treball d’Iscletec, que utilitza vernissos totalment ecològics i que respecten la transpiració i textura natural de la fusta. Iscletec s’adapta a les necessitats del client i als requeriments de la construcció, i personalitza al màxim cada un dels detalls dels seus productes.