03/01/17 | ISCLETEC

Entre un 20 i un 30% de la calor que produïm es perd per les finestres.

General

<p dir=”ltr”><a href=”https://iscletec.com/blog/wp-content/uploads/2016/07/wp-barcelona-proyecto1.jpg”><img alt=”wp-barcelona-proyecto1″ src=”https://iscletec.com/blog/wp-content/uploads/2016/07/wp-barcelona-proyecto1.jpg” width=”864″ height=”410″ /></a></p>La campanya d’hivern de Iscletec ens permet aconseguir una major eficiència energètica en les nostres llars. Saps com? Evitant que l’energia que usem per generar calor en la nostra llar es malgasti i tenir un mínim impacte mediambiental. Les finestres són les culpables de perdre aproximadament entre un 20% i un 35% de la calor que produeix la calefacció.

Molts estudis demostren que tenir un bon aïllament en el nostre habitatge reduirà la nostra factura energètica. Per tant, unes bones finestres de fusta i portes de fusta funcionaran com el millor aïllament tèrmic, i evitaran que s’escapi la calor i que entre el fred en les nostres llars. D’aquesta forma, com millor sigui l’aïllament, menys invertirem a mantenir les temperatures i més eficients serem energèticament.
Les finestres de fusta són les més aïllants, ja que no tenen transmitància tèrmica. A més, ofereixen les prestacions de calidesa i durabilitat. Les finestres de fusta ofereixen una nova estètica a la nostra llar, és fàcil, còmode i amb una rendibilitat a curt termini.

Si voleu aprofundir, més sobre el tema, aquí també us deixem el nostre canal de youtube amb totes les instal·lacions que hem realitzat. A més, us convidem a visitar el nostre canal de Facebook, Twitter o Instagram. Us convidem a contactar amb nosaltres i conèixer tots els beneficis de l’eficiència energètica amb les finestres de fusta.
Més informació a:
iscletec@iscletec.com
T. 93 794 62 02