19/09/24 | ISCLETEC

Reforma d’Interiorisme a un Pis d’Alt Standing

Arquitectura:

Dröm Living

 

Projecte:

Reforma de Interiorismo en Piso de Alto Standing

 

Ubicació:

Eixample, Barcelona


Memòria de Projecte d’Interiorisme

 

“Projecte de reforma i disseny interior d’un pis d’alt standing ubicat al barri de l’Eixample de Barcelona.

Hem transformat un espai ja exclusiu en un encara més sofisticat i modern, mantenint la seva elegància característica i adaptant-nos a les necessitats i gustos contemporanis.

L’objectiu inicial del projecte era intervenir en cuina, suite i mobiliari, per modernitzar, optimitzar l’ús de l’espai i utilitzar materials i mobiliari de la més alta qualitat”

Dröm Living

Fusteria

 

 

Tota la fusteria del projecte ha estat dissenyada i executada a mida.

 

Finestres i porticons d’alta qualitat

 

 

Les finestres de fusta han estat restaurades i millorades per proporcionar eficiència energètica i aïllament acústic.

 

Finestres

 

 

S’han instal·lat noves finestres de fusta amb doble vidre per millorar l’eficiència energètica i l’aïllament acústic, mantenint l’estil clàssic de l’edifici.

 

“L’interiorisme és la culminació d’un procés emocional que, a través de la creativitat, té el deure de millorar el benestar de les persones”

Laura Navarro- Dröm Living

“L’objectiu principal del projecte era intervenir a la cuina, la suite i el mobiliari, per modernitzar, optimitzar l’ús de l’espai i fer servir materials i mobiliari de la més alta qualitat.”

Making of

Respecte i cura en cada detall.

Tenim el privilegi de reformar elegants pisos i habitatges, autèntiques joies del modernisme català, és el nostre deure mantenir viva l’excel·lència i l’esplendor de la nostra cultura i arquitectura.

NOTA D’AGRAÏMENT

 

Des d’Iscletec volem expressar aquest agraïment especial a tot l’equip de Dröm Living. Un increïble estudi que estima la seva feina, i que queda reflectit en la tasca excel·lent de totes les seves intervencions, ja siguin obra nova o reformes.

Gràcies per la vostra confiança i sobretot, a deixar-nos compartir el vostre rigor i passió que transmeteu a cada projecte.

 

Coneix l’estudi