17/10/16 | ISCLETEC

Renova les teves finestres, sense cap complicació

General

pleno corazón de Barcelona sin ruido y sin frío total tranquilidad ventanas y balconeras de madera Iscletec exquisitito trabajo de interiorismo cuidadísima decoración Eixample de BarcelonaAltre projecte a l’emblemàtic Eixample de BarcelonaIscletec ha realitzat tota la renovació de les finestres i balconeres d’un bonic pis a la concorreguda Via Laietana.

El pis, totalment actualitzat amb una cuidadísima decoració i exquisit treball d’interiorisme, tenia pendent renovar tots els tancaments. Els propietaris, als quals agraïm el seu tracte i confiança, no havien fet el pas per preocupar-se de com podien renovar les finestres i balconeres, mentre viuen al seu pis, a més dels possibles danys i molèsties que podien ocasionar els industrials en realitzar aquesta millora.

Per descomptat, ells eren conscients que amb uns nous tancaments amb finestres i balconeres de fusta Iscletec, gaudirien d’una total tranquil·litatsense soroll i sense fred, en ple cor de Barcelona, a més d’un treball únic en fusta natural, amb excel·lents acabats i disseny personalitzat.

Iscletec els ha demostrat, que a més del gran producte que dissenya i fabrica en fusta per a tancaments exteriors, compta amb un equip propi de personal qualificat, per poder realitzar el desmuntatge dels antics marcs i instal·lació de tota la nova fusteria, de forma ràpida, cuidada i neta.

La renovació d’aquest bonic habitatge es va realitzar en tan sols 4 dies, sense provocar cap molèstia, cuidant tant el muntatge com el desmuntatge, i planificant tot el procés perquè els propietaris no tinguessin en cap moment obertures sense finestres, o incòmodes solucions temporals.

A continuació els presentem les boniques balconeres de fusta que hem dissenyat per a aquest magnífic pis, en la coneguda Via Laietana, amb una cuidat disseny que integra sàviament l’artesà treball modernista amb un interiorisme modern i minimalista.
iscletec.com/ventanas-barcelona-vialaietana