06/09/17 | ISCLETEC

TRICOAT PLUS – FERRAMENTA ANTICORROSIVA

General

anticorrosivoweb
Són molts els agents externs que poden desenvolupar reaccions corrosives en la ferramenta de forma prematura. Fins ara no existia tractament superficial que pogués suportar aquestes elevades sol·licitacions externes.

La prestigiosa firma MACO ha fabricat la ferramenta TRICOAT PLUS, una nova fórmula resistent a la corrosió que ofereix excel·lents propietats per a la seva instal•lació en zones amb molta humitat, altes concentracions salines, llocs amb sol·licitacions químiques elevades, atmosferes industrials …

La característica distintiva de la ferramenta MACO TRICOAT PLUS és que, sobre la superfície galvànicament zincada de l’eina, es projecta una altra capa orgànica Top-Coat (Laca d’immersió elèctrica i laca de cocció hidràulica) que aconsegueix una gran estabilitat química que impedeix la seva reacció a altres agents químics.

LA MÉS ALTA QUALITAT EN LES PARTS VISIBLES

Les parts visibles, com els suports compàs i frontissa, que es troben constantment sota sol·licitacions externes, són recobertes amb un procés específic de polvoritzat. Aquest revestiment en els suports no només ofereix protecció contra la corrosió, sinó també és resistent a esgarrapades, a taques, brutícia i a l’aigua.

LA NOVA FÓRMULA CONTRA LA CORROSIÓ

Per verificar les seves propietats, aquesta eina ha estat sotmesa a diversos assajos en reconeguts i acreditats instituts d’assaig. A nivell intern, s’ha realitzat l’assaig de boira salina, el d’intempèrie, una prova de tall de creu i un test de durabilitat i funcionament.

A nivell extern, s’ha dut a terme l’assaig de boira salina realitzat segons les normes EN ISO 9227, DIN 50021-SS i ASTM-B117-02, aconseguint valors de més de 1000 hores en test d’òxid vermell i acceptat com a positiu. A més, des de 2008, la ferramenta MACO TRICOAT PLUS ha estat classificada en la norma EN 1670 amb la Classe 5 (La Classe més alta en aquesta norma).

Iscletec proporciona les màximes prestacions tècniques i d’última generació per respondre davant de qualsevol sol•licitació i requeriment amb la major qualitat, durabilitat i adaptació.