17/07/18 | ISCLETEC

#ColorOftheMonth – Dúo Barcelona

LANDING-CASA-mar2
Seguint amb la campanya #VestimosBarcelona, els tancaments de la Casa Casp s’han pintat amb les dues combinacions possibles del Duo Barcelona: d’una banda, el color Mocca per la seva façana principal conservant, així, el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona. D’altra banda, s’ha utilitzat el Verd Carruatge per a la part posterior de la construcció, color tradicional de la ciutat que respecta la seva llarga i rica cultura urbanística.

Tots els interiors s’han pintat del Blanc Seda, un color pur que atorga l’harmonia i la lluminositat que requeria l’edifici. L’ús d’aquest color neutre s’ha empleat per a donar protagonisme a elements propis de la construcció, com ara els magnífics dibuixos dels sostres o bé els treballats mosaics del terra de l’estança.

Amb aquesta combinació de colors aconseguim la gamma cromàtica Duo Barcelona, una perfecta i genuïna composició especialment creada per a la campanya #VestimosBarcelona.
Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.