31/01/18 | ISCLETEC

#ColorOftheMonth – LARIX SIBIRICA

LANDING-CASA-mar2
El Larix Sibirica o Làrix de Sibèria, es una espècie d’arbre que creix principalment a la Sibèria Occidental i és molt resistent al fred. La utilització d’aquesta fusta per a la creació de les finestres i balconeres d’Iscletec, aporta una resistència extrema als canvis de temperatura i resulta el perfecte aïllant per a qualsevol edifici que ho requereixi.

Es tracta d’una fusta altament versàtil, tant en la seva consistència com en les possibilitats que ofereix estèticament, i es distingeix per la seva duresa, impermeabilitat i durabilitat. Aparentment, el Larix Siberià posseeix una barreja de colors càlids, des del marró vermellós clar fins al marró or. Amb la seva exposició als rajos UV aquest to evoluciona fins un gris apagat molt harmònic i buscat entre els arquitectes.

El #ColoroftheMonth LARIX SIBIRICA es vincula directament amb el nou projecte Canet d’Iscletec, que destaca per l’ús de materials purs, amb acabats originals i sense excessius tractaments. Per això, s’han fabricat les seves portes, finestres i balconeres amb fusta de pi Larix 100% sostenible i mantenint la seva textura natural, que permet visualitzar el vetejat únic i singular d’aquest material. A més, amb l’aplicació d’un vernís a l’aigua, ecològic i de nova generació d’Iscletec, es potència aquest resultat i es respecta la transpiració natural de la fusta.

Personalitza al màxim el teu projecte amb les infinites possibilitats que ofereix Iscletec.