12/12/18 | ISCLETEC

Coneixes ALMA? El nou i innovador concepte d’Iscletec

ALMA és un nou i innovador concepte que permet que tots els marcs interiors -de finestres, portes i balconeres d’Iscletec- puguin obtenir una textura personalitzada.

Avançant fermament en el mercat, l’empresa ha anat condicionant les seves instal·lacions amb nova maquinària que li permet millorar els seus resultats, oferir un producte únic en el panorama nacional actual i consolidar-se com a referents en fusta.

Ara podem aconseguir una textura “erosionada” i una altra de “tall de serra”, dos innovadors acabats que trenquen el oferta actual en finestres, balconeres i portes de fusta. Això s’aconsegueix després de molts anys de treball i experiència que permeten a Iscletec anar un pas més enllà per no només oferir els màxims estàndards en qualitat i aïllament, sinó fins i tot personalitzar la rugositat, forma i acabats de l’interior dels seus productes. Tal és el nivell de perfeccionament que hi ha la possibilitat d’escollir la intensitat de la textura o el color dels seus acabats interiors.

A més, Iscletec ha creat una nova línia de “Decoració 360” per poder proporcionar a les finestres les textures pròpies de l’habitatge: des dels acabats dels mobles, parquet, bigues de fusta o qualsevol estructura de fusta de l’interior. Amb la nova maquinària, es pot igualar o adaptar l’acabat final de les finestres, portes i balconeres a allò que es desitgi.

Descobreix totes les textures 
ALMA… a partir de gener del 2019