03/05/19 | ISCLETEC

El projecte “TO” creat juntament amb Iscletec

Com hem anat avançant, Iscletec participa un any més en el màxim exponent de la construcció sostenible del demà en un acord amb la Universitat Politècnica de Catalunya. Per a això, està fabricant tancaments per a un nou habitatge amb finestres Iscletec78 i textures ALMA, que es presentarà al SOLAR DECATHLON EUROPE 2019 a Hongria.

El projecte “TO” segueix avançant amb la mateixa il·lusió, esforç i compromís dels seus creadors: un grup d’estudiants de la UPC i de l’ETSAV. Us posem al dia dels seus últims avenços:

Taula rodona al Roca Barcelona Gallery

El passat 13 de març, TO va participar a la taula rodona “Revolució en la construcció: en sintonia amb la natura” organitzada per Roca Barcelona Gallery en el marc de l’exposició “Gratacels de Fusta”. Una gran oportunitat per compartir coneixements en el camp de la construcció en fusta i per donar a conèixer el projecte en un espai molt innovador.

Nou taller

Des de la seva nou taller, en el qual es van instal·lar el passat 25 de març, han anat treballant amb el nou prototip TO, del qual ja han començat a fabricar els murs d’entramat lleuger, els murs intel·ligents amb un alt nivell d’aïllament i el muntatge de les bigues de forjat.

Us seguirem informant dels avenços d’aquest projecte.