15/10/24 | ISCLETEC

Dröm Living – “Cuidem de les persones i dels espais que els envolten”

 

L’esforç i coneixement d’Iscletec es veu reflectit en els projectes que s’han realitzat amb la col·laboració de reconeguts estudis d’arquitectura i interiorisme, que confien en l’empresa per a fabricar tancaments de fusta per a les nostres obres.

En aquesta ocasió, us presentem Dröm Living, un equip multidisciplinari especialitzat a crear espais i entorns que milloren el benestar de les persones, aportant creativitat i eficiència a través de l’interiorisme, l’arquitectura, el disseny gràfic, la comunicació i l’estilisme.

 

A Dröm Living transformem necessitats vitals i processos emocionals en espais acollidors, saludables i moderns.

 

Transformem els teus somnis en realitat. Per això Som Drömers, un equip creatiu que cuida persones, espais i vides.

Per què triar finestres de fusta?

A Dröm Living estan molt enfocats en el tema de la sostenibilitat i els recursos renovables, per això asseguren que triar finestres de fusta garanteix una opció més verda en comparació amb altres materials sintètics.
Una altra raó és que ofereixen un excel·lent aïllament tèrmic, ajudant a mantenir una temperatura interior constant. Això redueix la necessitat de calefacció i refrigeració, la qual cosa és genial per a l’eficiència energètica de l’habitatge/projecte. A part que la fusta afegeix una calidesa i elegància que pocs materials poden igualar.

Triem les finestres de fusta Iscletec per combinar sostenibilitat, eficiència energètica, bellesa i durabilitat, fent d’elles una excel·lent elecció per a projectes que busquen ser responsables amb el medi ambient i oferir un disseny atractiu.