15/02/24 | ISCLETEC

Enmarquem Girona

Respecte tant en la conservació i preservació dels carrers, monuments, com en tots els populars edificis que formen aquesta cuidada i acaronada ciutat.

Us presentem aquest elegant projecte realitzat en el centre històric de la ciutat de Girona, on hem realitzat finestres i les balconeres amb perfil Iscletec78. Una ciutat que atreu cada dia a més a turistes i estrangers que acaben fent de Girona, la seva primera residència.

El respecte al disseny original és la clau per a conservar aquesta ciutat que manté la seva esplendor i que preserva el seu patrimoni arquitectònic.

 


 

Les finestres són un paper clau en aquest equilibri entre història, rehabilitació i preservació de l’arquitectura urbana.

 

Balconeres de fusta de pi, dissenyades amb unes detallades motllures i pintades a bicolor, respectant la normativa exterior de la ciutat.

En Iscletec ens sentim molt orgullosos de contribuir amb el disseny i fabricació de finestres de fusta d’altes prestacions que conserven l’estètica de les ciutats, ja sigui a Barcelona, Girona, o en qualsevol casa situada en el centre d’un petit municipi.