11/03/24 | ISCLETEC

Iscletec amb vistes al Pont de Pedra. Girona.

La ciutat de Girona, i tota la seva província, és un privilegiat enclavament on poder demostrar els avantatges de triar finestres de fusta ISCLETEC.

Finestres de fusta que dissenyem i fabriquem com a peces úniques, conscients en tot moment del lloc on seran col·locades, i de la importància que tenen els tancaments en el context global de l’arquitectura de l’habitatge o del bloc de pisos, i del seu entorn, ja sigui enmig del camp o en el centre històric.

Finestres de fusta que han de perdurar en el temps, aportant les últimes prestacions en aïllament acústic i tèrmic, i al mateix temps, perdurar en la història de la ciutat sense contaminar l’estètica urbana, al contrari, mantenir vives històriques façanes que brillen en l’elegant i concorregut Barri Vell de Girona.

 

Un projecte que ens enorgulleix, per la seva estratègica localització, davant del Pont Vell de Girona, i que passa desapercebut per les persones, gràcies a que hem fabricat finestres de fusta que respecten l’origen de l’edifici.

 

Un emblemàtic edifici de 4 plantes, amb una imponent façana principal on hem dissenyat i fabricat totes les balconeras amb el nostre perfil ISCLETEC78.

 

 

EXTERIOR RESPECTANT LA HISTÒRIA, INTERIOR AUGMENTANT EL BENESTAR NATURAL

Un projecte de rehabilitació integral, dirigit per l’arquitecta Anna Noguera i amb Ingrid Artigas com a arquitecta tècnica, on han transformat aquest històric edifici en un exclusiu bloc de cases, sota una minuciosa cura pels detalls i buscant sempre l’excel·lència en cada actuació

 

 


 

Finestres i balconeres practicables en fusta de pi,

lacades en l’exterior en color verd (continuant normativa), i interior natural amb oli incolor per a elevar la calidesa i texturació de la pròpia fusta.

Vidres baix emisius amb capa selectiva: aïllament acústic i tèrmic.

 

 

 

 

Detall del nostre treball, totalment a mida

Finestra practicable – oscil·lobatent amb vidre mirall col·locat per a un petit bany.

Un espai reformulat com a bany de cortesia, on l’obertura cap a la galeria interior s’ha aprofitat perquè també sigui un mirall,

podent instal·lar-se així la pica rentamans sota.