21/12/16 | ISCLETEC

Estàs preparat per l’hivern? Avui s’inicia la nova estació.

General

Estàs preparat per l’hivern? Avui s’inicia la nova estació.
Acabem d’entrar en l’estació de l’hivern, una estació que es caracteritza per dies més freds i menys hores de sol. Amb l’arribada de l’hivern, les hores que romanem en la llar augmenten, i per això és tan important disposar d’un bon sistema de finestres i portes de fusta per afavorir l’estalvi energètic.
Abans del fred, a Iscletec vam llançar la campanya: Com et veus aquest hivern? L’objectiu de la campanya era acostar la importància dels sistemes d’aïllament en la nostra llar i conèixer la importància que adquireixen les finestres, finestrals i portes de fusta.

calidez a bajo precio silencio cerramientos exteriores ventanas o balconeras de madera Iscletec renovar sus ventanas campaña invertir cerramientos exteriores bienestar salón de su vivienda empresas de gas y electricidad

Amb el llançament d’aquesta campanya, vam ser conscients que moltes vegades no entenem la importància de canviar les finestres per estalviar energia i diners en les factures, sent una de les mesures d’estalvi més senzilles i amb major impacte que podem obtenir. Per això, vam crear el joc de les 7 diferències amb aquesta infografia:

ahorrar energía dinero en las facturas Iscletec este invierno mejores prestaciones nuestra campaña

En definitiva, l’hivern ja ha arribat i estem acabant 2016, un any ple de grans projectes que hem gravat al nostre canal de Youtube i que podeu veure en:

VIDEOS-ISCLETEC-1