29/11/16 | ISCLETEC

AQUEST HIVERN: EL PRIMER ÉS VEURE LES DIFERÈNCIES

General

ahorrar energía dinero en las facturas Iscletec este invierno mejores prestaciones nuestra campaña
Canviar les finestres per estalviar energia, i diners en les factures, és una de les mesures d’estalvi més senzilles i amb major impacte que podem obtenir. Per això, en Iscletec mantenim la nostra campanya: Com et veus aquest hivern?

La substitució de finestres amb baixa eficiència per altres amb millors prestacions, és una actuació fàcil i ràpida que podem obtenir i que ens proporciona una millora en la salut i el confort dels nostres habitatges.
Per aquesta raó, si has de canviar les finestres, és important parar esment a les set diferències que et presentem i que et permetran evitar les pèrdues de fred i calor, i reduint el consum energètic.

1. Calidesa, finestres de fusta: les nostres finestres de fusta són un exemple del benestar i comoditat pels seus dissenys personalitzats, els materials utilitzats, la innovació i el desenvolupament dels nostres productes.
2. Un món més verd i sostenible: més arbres i menys contaminació, gràcies a unes instal•lacions i fabricació sostenible. En Iscletec desenvolupem una fabricació concorde 100% al concepte sostenible, reduint així al màxim l’impacte natural del seu entorn.
3. Aïllament acústic: finestres amb Cristalls Silence amb majors prestacions acústiques. Llars amb finestres que són un exemple de benestar i comoditat que gaudiran els seus propietaris.
4. Estalvi i eficiència energètica: reducció del consum energètic, obtenint un important estalvi en les factures. Un factor econòmic fonamental en el manteniment dels edificis és la despesa en calefacció que es pot reduir amb el canvi de finestres de fusta.
5. 100% estanquitat: L’estanquitat de les nostres finestres permet tenir una llar amb una total hermeticitat. Les finestres i portes de fusta incorporen triple junta de goma. (Dos d’estanquitat i 1 de trencament de so).
6. Control de la ventilació: unes finestres hermètiques on controles i gestiones la ventilació de la teva llar, sense fugides ni fred. Vendes oscil•lo batents i doble oscil•lo batent.
7. Tranquil•litat i benestar: gaudiràs d’un ambient agradable i estable, sense contrastos de temperatura. Tota la vida. Les finestres de Iscletec estan desenvolupats amb R+D i incorporen el segell de garantia.
Habitatge hermètic amb:
Balconeras i finestres de fusta Iscletec78
Disseny personalitzat amb inspiració modernista.
Balconeres amb doble fulla oscil·lo-batent, millorant la ventilació i seguretat de l’habitatge.
Doble vidre acústic que garanteix la màxima eficàcia tèrmica i acústica.
Pintat amb vernissos 100% sòlids a l’aigua i ecològics, que garanteixen la màxima protecció i durabilitat, i a mesura amb dos colors: Interior blanc i Exterior marró-finca.
Portons i Persianes de fusta, dissenyades i fabricades a mida, mòbils i integrades a la balconera.
Ferratges d’última generació, signats per la prestigiosa marca Maco.


Com et veus aquest hivern?
Gaudir del silenci i de la calidesa a baix preu, depèn de tu.

Més informació a:
iscletec@iscletec.com
T. 93 794 62 02