30/08/19 | ISCLETEC

L’empremta sostenible Iscletec en el medi ambient

Les emissions de gasos efecte hivernacle és un dels principals problemes actuals. Per posar-hi remei, l’important és aconseguir que els boscs, no es vegin reduïts i fer que aquests augmentin, ja que aquests són els grans embornals de CO2 del nostre planeta.

Això es pot aconseguir gràcies a la tala controlada i a la reforestació dels boscs. L’ús de la fusta com a material de construcció és una opció no només sostenible, sinó que també, ecològica. Això sí, sempre que se segueixin unes pautes bàsiques i uns controls de gestió.

La fusta amb què treballa Iscletec és de Km0, ja que prové del massís del Montseny i de les Guilleries, espais gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. Per això, la tala d’aquests arbres aporta una regeneració de la flora autòctona, una major qualitat d’oxigen i una proliferació de la fauna.

CERTIFICAT PEFC

El certificat PEFC que tenen els productes d’origen forestal, garanteixen als consumidors que estan adquirint productes de boscos gestionats sosteniblement. Triant productes PEFC, els compradors ajuden a combatre la tala il·legal i fomentar les principals funcions que juguen els recursos forestals com:

  • Contribuir al manteniment de nombrosos ecosistemes i la diversitat biològica.
  • Ser el suport econòmic de moltes poblacions rurals i l’origen d’una importantíssima indústria de transformació.
  • Tenir un paper social i cultural reconegut cada vegada en més mesura.

Per totes aquestes raons, si tries Iscletec estàs contribuint a una millora del medi ambient. Convenç-te de totes les bones raons per escollir-nos. Per què Iscletec?

Descobreix el nostre procés de fabricació i descarrega’t les il·lustracions per compartir aquesta filosofia amb els més petits.