03/05/22 | ISCLETEC

Inauguració del projecte “TO”

Aquest divendres tenim el plaer d’assistir a la inauguració del projecte “TO”

“TO”

On Iscletec, ha participat en el disseny i fabricació de les finestres de fusta, com GOLD SPONSOR, ferma al nostre compromís per una construcció responsable, natural, sostenible i eficient.

La casa-prototip ‘TO’ Habitatge REAL per als estudiants d’arquitectura
Cinc estudiants de l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC estan vivint en el prototip de casa sostenible ‘TO’, instal·lada al Campus Diagonal-Besós, per a demostrar la viabilitat del projecte de casa ecològica, aplicada a la vida real.

 

Veure projecte

https://www.iscletec.com/proyectos/solar-decathlon-europe-to/es/

 

Veure notícia UPC

Estudiants de l’Escola d’Arquitectura del Vallès de la UPC viuran a la casa sostenible ‘TO’ per a estudiar la seva viabilitat

https://www.upc.edu/es/sala-de-prensa/noticias/estudiantes-de-la-escuela-de-arquitectura-del-valles-de-la-upc-viviran-en-la-casa-sostenible-to-para-estudiar-su-viabilidad

 

Veure notica beteve

Estudiants de la UPC viuen en una casa sostenible construïda al campus per estudiar-ne la viabilitat

https://beteve.cat/medi-ambient/estudiants-upc-viuen-casa-sostenible-campus-viabilitat/

Veure notícia Interempresas:

https://www.interempresas.net/construccion/articulos/380270-estudiantes-escuela-arquitectura-valles-upc-viviran-casa-sostenible-to-estudiar-viabilidad.html

 

El projecte de la casa ‘TO’ planteja un canvi ecosistèmic, és a dir, proposa un espai-habitatge que s’estructura al voltant de nous criteris d’ús i consum, nous hàbits i altres maneres d’interrelacionar-se i habitar l’espai. Els habitants de ‘TO’ hauran d’adaptar-se a les condicions d’habitabilitat de la casa. De fet, el prototip d’habitacle s’ha instal·lat amb una orientació específica, per a aprofitar els sistemes de climatització passius. Ara, a l’hivern, la distribució interior i unes cortines fetes amb edredons serveixen per a filtrar el fred. A l’estiu, la possibilitat d’obrir l’estructura exterior permetrà una ventilació creuada i refrescar la casa.

 

La casa sostenible ‘TO’ va ser un dels prototips premiats en el concurs Solar Decathlon Europe 2019, una competició universitària internacional que repta a equips d’estudiants a dissenyar i construir cases sostenibles. L’habitatge es va instal·lar al Campus Diagonal-Besòs de la UPC, per a convertir-se en una instal·lació pública oberta al barri.
Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.