30/05/19 | ISCLETEC

Inauguració del prototip del projecte TO

L’equip del projecte TO, del que ISCLETEC és patrocinador oficial amb el disseny i fabricació de totes les finestres de fusta del projecte, presenta aquest 14 de juny la inauguració del prototip de l’edifici; per tal de donar-lo a conèixer abans de marxar cap a Hongria, on se celebra el SOLAR DECATHLON EUROPE 2019.

El Solar Decathlon és un concurs que desafia als equips d’estudiants a dissenyar i construir edificis altament eficients i innovadors amb energia renovable. Els guanyadors seran aquells equips que millor combinin l’excel·lència arquitectònica i d’enginyeria de disseny amb innovació, potencial de mercat, eficiència en la construcció i producció d’energia intel·ligent.

La Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallés (ETSAV), amb el seu projecte TO, han estat un dels seleccionats d’aquest premi i es troben en la tercera fase, on ens presenten a tots els col·laboradors el prototip que han creat.

Segueix tots els avanços d’aquest espectacular i únic projecte, que reforça el nostre màxim compromís amb el medi ambient i la construcció sostenible.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.