06/03/19 | ISCLETEC

ISCLETEC AL SOLAR DECATHLON EUROPE 2019


ISCLETEC PARTICIPA DE NOU, EN EL MÀXIM EXPONENT DE LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE DEL DEMÀ.
Iscletec ha signat de nou l’acord de col·laborador amb la Universitat Politècnica Catalunya,
per a dissenyar i fabricar els tancaments de l’innovador habitatge, amb finestres de fusta ISCLETEC78.
El nou projecte es presentarà en el SOLAR DECATHLON EUROPE 2019, que tindrà lloc a la ciutat de Szentendre, prop de la capital de Budapest, a Hongria.
A més, les finestres de fusta ISCLETEC78 incorporaran l’última novetat de la signatura, amb textura interior ALMA, amb un minuciós acabat en erosió.
El projecte neix de la mateixa il·lusió, esforç i compromís d’un grup d’estudiants de la UPC i de la ETSAV, acordant de nou amb Iscletec, la responsabilitat de la fabricació de les finestres de fusta per a aquesta nova edició.
En l’anterior edició es va presentar RESSÒ, “un original espai que convidava a viure i compartir la vida d’una manera sana, col·lectiva i amb una ferma vocació de protegir el medi ambient, aprofitant i optimitzant els recursos que generem”.
RESSÒ va obtenir el 1r Premi en Arquitectura, 1r Premi en Innovació, 1r Premi EuroSolar i 3r Premi d’Urbanisme en Versalles entre altres.
El projecte està situat en l’espai públic del barri de Sant Muç de Rubí (Barcelona) per a donar servei i exemple de sostenibilitat i eficiència energètica a tots els ciutadans.
Iscletec fidel al seu esperit i compromís amb el medi ambient i la construcció sostenible i eficient, se suma de nou a aquest exclusiu i avantguardista projecte que dibuixa les que estem convençuts seran els habitatges del demà.