11/04/18 | ISCLETEC

Iscletec a la II Jornada de la Industria a l’ETSAB

LANDING-CASA-mar2
Aquest 10 d’abril, ha tingut lloc la segona edició de la Jornada d’Arquitectura, Indústria i Universitat a l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona), amb el recolzament del grup d’investigació ARIEN.

L’objectiu de la Jornada ha estat propiciar i incentivar la relació entre universitat i el món laboral, per tal d’impartir una docència orientada a formar els professionals del futur.

Direcció 1: Universitat-Empresa. Vector encaminat a presentar a l’empresa la producció, recerca i inquietud universitàries amb l’objectiu d’incentivar la innovació.

Direcció 2: Empresa-Universitat. Vector on les empreses testifiquen la versatilitat en l’aplicació arquitectònica d’un producte concret. En aquest apartat, Iscletec, juntament amb Technal han representat el sector dels tancaments de fusta i tancaments d’alumini, respectivament. A través de la convocatòria “Call for matters”, Iscletec ha il•lustrat la seva experiència a partir dels seus projectes i diversos exponents de l’aportació de l’empresa en el món de l’arquitectura. A més, ha donat resposta a problemàtiques concretes plantejades pels estudiants, fent ressaltar el paper que tenen en la innovació industrial.

La jornada ha culminat amb la conferencia “Realms of structures”, de l’arquitecte austríac Roger Riewe, gràcies a la col·laboració de la Càtedra Blanca de Barcelona (Cémex)