18/03/15 | ISCLETEC

ISCLETEC PROVEÏDOR OFICIAL PER ELS ECO HABITATGES AMB ECO LAB

General

6bx

Dijous passat, 12 de març, assistim a les portes obertes del eco pis de Poblenou a Barcelona. Un projecte realitzat per l’equip de  Eco Lab, empresa de bio construcció que utilitza únicament productes i materials ecològics per a habitatges sostenibles i “saludables”.

Iscletec, proveïdor oficial de les finestres de fusta per als seus projectes eco gràcies a l’alta qualitat dels seus materials i innovació dels seus productes, no podia faltar a la cita de presentació del pis eco recentment finalitzat amb elements 100% sostenibles.

Les finestres de fusta Iscletec, amb màximes prestacions tèrmiques i acústiques per reduir el soroll i aconseguir el benefici de la calor dels rajos del sol, l’aplicació de materials nobles com el bambú per al sòl, el suro per insonoritzar sostres i parets, han estat els principals materials per dur a terme aquest projecte eco pis.

Per a aquesta ocasió, Iscletec tenia com a objectiu, i per petició explícita del client, eliminar la contaminació acústica i aconseguir una estanqueïtat tèrmica idònia per estalviar en el consum d’energia elèctrica.

Per aquest motiu i per selecció del client s’ha realitzat l’obra amb el model   Iscletec 68 en fusta de pi laminada pintada en color blanc.

Un projecte eco que comportava un alt control en l’eficiència energètica aconseguint un estalvi de fins a un 70% en les despeses mensuals en electricitat i gas.

Aquí us deixem amb algunes de les imatges del eco pis i les nostres finestres de fusta:

2bx

3bx 5bxeco1