04/08/17 | ISCLETEC

ISCLETEC, RESPONSABLE AMB EL MEDI AMBIENT

General

Campañaverano
A Iscletec estem orgullosos d’anunciar la nostra certificació com a empresa sostenible, tenint en compte el medi ambient en tot el procés de fabricació de les finestres i balconeres de fusta.

Fabriquem finestres amb denominació d’origen, que provenen dels boscos del Montseny i de les Guilleries, patrimoni universal i reserva de la biosfera, gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. La fusta del castanyer ens aporta nobles virtuts com són la resistència i la seva baixa permeabilitat, però sobretot ens enriqueix treballar amb una fusta de gran bellesa; de gran qualitat i nascuda a pocs quilòmetres de les nostres instal·lacions.

En tot el nostre procés de fabricació, treballem des de la base de la sostenibilitat i compromís amb el medi ambient, aconseguint un resultat amb característiques úniques.

A més, el tracte proper amb el client ens permet un treball minuciós i que s’adapta 100% a les seves necessitats, amb una màxima personalització del color, l’aplicació de les ferramentes d’última generació MACO i una excel·lent col·locació dels vidres en el seu lliurament final.

Recordem la importància de transmetre aquests valors als més petits de la casa. Iscletec posa a la seva disposició les FITXES PER PINTAR UN MÓN MILLOR, comparteix-les a les xarxes socials amb el hashtag #PintamosUnMundoMejor

FITXA 1 – El Montseny, l’origen
FITXA 2 – Un procés sostenible a peus del Montseny
FITXA 3 – Disseny, qualitat i compromís