19/06/23 | ISCLETEC

“Iscletec et dona la tranquil·litat d’haver triat el millor producte per a la teva obra” – Veure testimoni

Nicola Tremacoldi Arquitecte és un estudi professional especialitzat en arquitectura, rehabilitació i interiorisme.

Ens enorgulleix formar part de la Reforma integral en un habitatge modernista de 1906 amb finestres i balconeras de fusta Iscletec78
que aporten eficiència energètica, aïllament acústic i sobretot, confort i benestar en totes les estades.

Agraïm el testimoniatge de Nicola Tremacoldi, que ens inspira i motiva a continuar treballant.

 

La fusta per a tu és un avantatge o un inconvenient?
Poder utilitzar la fusta en els tancaments d’una obra és un gran avantatge. Donis del punt de vista normatiu, ens permet treballar sense ponts tèrmics, i això ens permet controlar i reduir les despeses econòmiques derivades de la demanda energètica que demana l’habitatge.
Donis del punt de vista estètic la pròpia personalitat de la fusta (làrix, pi, castanyer o roure) ens ajuda a generar l’atmosfera que busquem en cada projecte.

Per què has triat a Iscletec?
En els treballs de rehabilitació a Barcelona, sobretot en la zona de l’Eixample, l’empresa Iscletec et permet un ventall de solucions a nivell tècnic i constructiu que et deixen la tranquil·litat d’haver triat el millor producte per a la teva obra. Iscletec fabrica i instal·la els tancaments. Aquesta cadena reflecteix que, a l’hora de comparar pressupostos, Iscletec sempre és molt competitiu a nivell econòmic. L’altre avantatge és que produint i instal·lant, el resultat final de l’obra sigui impecable.

 

VEURE PROJECTE

CONEIX A NICOLA