11/10/18 | ISCLETEC

Iscletec78: #VestimosBarcelona amb triple vidre i estil

Després d’anunciar el gran canvi empresarial de Iscletec, ens seguim esforçant per oferir el millor producte del mercat. Iscletec ha decidit especialitzar-se en tancaments d’alta gamma, eliminant de la seva gamma de productes el seu model estàndard per focalitzar-se en proporcionar una millor qualitat: més vidre, més pes, més prestacions.

Iscletec 78 té una capacitat de 78mm de gruix, el que implica que podem col·locar vidres de triple vidre des 34 a 40mm de gruix. Això es trasllada en una major protecció, aïllament i estanquitat. És el model estrella de la nostra campanya #VestimosBarcelona, on els seus habitants tenen com a objectiu minimitzar els sorolls de la voràgine exterior per aconseguir el benestar a casa seva. I això és el que oferim a Iscletec: una major qualitat de tancaments i de vida.

Descobreix tota la informació sobre aquest model
Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.