23/05/17 | ISCLETEC

#IscletecInnova: ferramentes anticorrosius

General

maco iscletec herrajes anticorrosivos mas
Hi ha diferents agents externs que poden crear reaccions corrosives en la ferramenta de forma prematura. Per això, Iscletec i MACO, ofereixen un revolucionari sistema: el MACO TRICOAT PLUS, dissenyat especialment per a la instal·lació en aquells llocs on es necessita una major resistència a la corrosió.

Així, #IscletecInnova amb els seus ferratges especials anticorrosius, per instal·lar les seves finestres en zones amb altes concentracions salines, vora el mar; però també allà on poden aparèixer altes sol·licitacions químiques, com en espais industrials. Aquesta solució és ideal també per a piscines cobertes, estables de bestiar, indústries làcties, espais humits, etc.

Aquest ferratge especial ha estat testejat en reconeguts i acreditats instituts d’assaig, regint-se segons les normes de major seguretat i qualitat de la indústria. S’ha demostrat que no només resisteix a l’extrema corrosió, sinó també a les ratllades, a l’aigua i a la brutícia.

Fins ara no existia cap tractament superficial que pogués bregar amb aquestes elevades sol·licitacions externes. Iscletec aporta la solució definitiva per a finestres i balconeres amb la instal·lació de ferramentes anticorrosius Maco on la degradació ambiental així ho requereix.

Descobreix tots els ferratges d’Iscletec.