02/08/18 | ISCLETEC

L’empremta sostenible d’Iscletec en el medi ambient


Les emissions de gasos d’efecte hivernacle s’han convertit en un dels principals problemes a què els éssers humans ens enfrontem en aquest segle XXI.

Per posar-hi remei, el realment important és aconseguir que els grans embornals de CO2 del planeta, és a dir, els boscos, no es vegin reduïts i en la mesura del possible augmentin. Això només es pot aconseguir a través de la tala controlada i la reforestació. Encara que pogués semblar una paradoxa, l’ús de la fusta com a material constructiu és una opció no només sostenible, sinó ecològica. Això sí, sempre que se segueixin unes pautes bàsiques i uns controls de gestió.

La fusta utilitzada per als productes de Iscletec prové del massís del Montseny i de les Guilleries, espais gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. Per això, la talla d’aquests arbres aporta una regeneració de la flora autòctona, una major qualitat d’oxigen i una proliferació de la fauna.

CERTIFICAT PEFC
Els productes d’origen forestal certificats per PEFC garanteixen als consumidors que estan comprant productes de boscos gestionats sosteniblement. Escollint PEFC, els compradors poden ajudar a combatre la tala il·legal i fomentar les principals funcions que juguen els recursos forestals com:

• Contribuir al manteniment de nombrosos ecosistemes i la diversitat biològica.
• Ser el suport econòmic de moltes poblacions rurals i l’origen d’una importantíssima indústria de transformació.
• Tenir un paper social i cultural reconegut cada vegada en major mesura.

Per totes aquestes raons, si tries Iscletec estàs contribuint a una millora del medi ambient. Convenç-te de totes les bones raons per escollir-nos. Per què Iscletec?

Descobreix el nostre procés de fabricació i descarrega’t les il·lustracions per compartir aquesta filosofia amb els més petits.