03/12/19 | ISCLETEC

MÀXIMA EFICIÈNCIA PER A LES TEVES FINESTRES

A Iscletec sempre utilitzem doble acristalamient amb el nostre Iscletec 78 o triple acristalamiento Iscletec 92 per a les nostres finestres de fusta.

Eficiència energètica, vidres amb capa selectiva
El vidre ha evolucionat en aquests últims anys, des del vidre aïllant bàsic fins a dia d’avui que disposem de vidres amb capa selectiva, on disposem de vidres amb capes selectives per a obtenir el millor aïllament acústic, tèrmic i protecció solar.

El vidre de capa selectiva ens permet triar el tipus de vidre més adequat per a cada estada de l’habitatge, optimitzant així les màximes propietats de cada model de vidre en funció de les necessitats que desitgem aconseguir. Vidre de capa selectiva per als espais més exposats al sol, vidre de capa selectiva per als espais més freds o vidres que requereixen d’una protecció extra contra el soroll.

Gràcies als últims avanços en la fabricació del vidre, avui ja és una realitat poder gaudir del vidre més adequat per a cada espai, optimitzant el màxim control en eficiència i estalvi energètic.

Iscletec estudia i analitza al costat dels arquitectes i industrials especialitzats de cada projecte, com és la millor elecció del vidre de capa selectiva, per a obtenir el màxim estalvi i eficiència en llars, oficines i equipaments.

Descobreixi tots els nostres projectes