03/07/17 | ISCLETEC

MULTI MATIC – La nova generació de ferramentes

General

nuevos herrajes maco iscletec
Presentem
la nova fitxa de ferramentes MULTI MATIC La nova generació de ferramentes

Les ferramentes MULTI MATIC de MACO presenten molts beneficis tant pel client com per al fabricant i afegeixen les màximes prestacions a les finestres de fusta Iscletec.

Avantatges per al client

Disseny sofisticat
Les ferramentes MULTI MATIC presenten un acabat platejat uniforme, línies elegants i estilitzades i vores arrodonides que aporten un contorn suau al tancament.
A més, la ferramenta de la finestra pot romandre oculta o semi-oculta per a un disseny més sofisticat i discret.

Funcionament fiable i durador
Durant molts anys, l’empresa industrial MACO ha estat l’únic fabricant de ferramentes que oferia un sistema oscil•lobatent amb anti-falsa maniobra inclosa. Per tal d’assegurar un funcionament òptim dels tancaments durant anys, s’han millorat les característiques de l’elevador de fulla i d’aquesta maniobra anti-falsa.

Tancament hermètic
Els perns de seguretat permeten ajustar de forma senzilla la pressió de la finestra. Aquests, tanquen la finestra de forma hermètica, redueixen despeses i garanteixen la satisfacció del client.

Estalvi d’energia
Aquesta ferramenta afegeix una posició addicional a la finestra: la ventilació controlada, en la qual només hi ha una obertura de 10-13mm en posició oscil, evitant el corrent i provocant un estalvi energètic.

Seguretat enfront de visitants no desitjats
El sistema de la ferramenta MULTI-MATIC és l’únic que proporciona sempre el pern de seguretat autoregulant, és a dir, un sistema de seguretat intel•ligent que dificulta el palanquejament de forma considerable, obstaculitzant l’entrada forçada a través de les finestres.

MULTI-MATIC forma part de la nova generació de ferramentes de la signatura MACO, un sistema per a finestres que marquen la diferència.