28/06/17 | ISCLETEC

MULTI MATIC – Plus en seguretat

General

bulon seguridad herraje maco plus

“L’oportunitat fa al lladre”
Impossibilita l’assaltant, protegeix el teu habitatge i cuida a la teva família amb la ferramenta MULTI MATIC – Plus en seguretat. La firma italiana MACO ha dissenyat aquest resistent tancament a prova de lladres que, com bé indica el seu nom, proporciona més seguretat i protecció a l’espai gràcies a la seva composició i mecanisme.

Per on es penetra?
Després d’un exhaustiu estudi, s’ha comprovat que el més habitual és que els assaltants penetrin a través de la finestra de la planta baixa (28,7%) o per la porta de la terrassa (41%) i no a través de la porta principal (12,4%), com es sol pensar.

Com es penetra?
Els lladres solen fer palanca a la fulla (73,68%) i poden accedir a una finestra relativament ràpid amb eines senzilles: gairebé el 70% dels assalts a finestres tenen lloc amb un tornavís d’entre 6 i 12 mm.

És per això que l’empresa industrial MACO ha aplicat, en tots els seus tancaments MULTI MATIC, el pern de seguretat I.S. de seguretat intel·ligent. Les ferramentes amb perns i tancadors de seguretat son absolutament estables gràcies als seus materials d’alta resistència i al procés de zincat galvànic a pressió extern. A diferència d’un pern de tancament estàndard, el seu mecanisme I.S dificulta l’apalancament de forma considerable, obstaculitzant l’entrada forçada a través de les finestres.

Aquests ferramentes, compten també amb manilles MACO-TRESOR, amb bloqueig de botó o clau, que permeten tenir la seguretat a l’abast de la mà. Les manetes de finestra MACO-TRESOR ofereixen un grau de seguretat superior a l’exigit per la norma EN V 1627-1630, afegeixen major estabilitat al tancament i incrementen la protecció contra moviments de la ferramenta, perforats i finestres en posició d’oscil, entre d’altres.

Aquest model de tancament té la garantia de diverses normatives de certificació Europea que demostren que la finestra resisteix amb major protecció contra els criminals, des de lladres oportunistes fins a experimentats amb eines especials.

Aquest acord amb l’empresa MACO, permet a Iscletec aportar encara més prestacions a les seves finestres de fusta i obtenir un resultat final òptim i immillorable gràcies a la qualitat i consistència de les ferramentes MACO.

La seguretat del teu habitatge és a les teves mans,
instal·lar ferramentes MULTI MATIC – Plus en seguretat #dependedeti

Visita el nostre nou apartat Fitxes Ferratges