22/06/18 | ISCLETEC

NOU PROJECTE: Casa Casp

LANDING-CASA-mar2
Reconstruint la memòria de l’Eixample: una nova intervenció de #VestimosBarcelona

Una nova obra de remodelació d’Iscletec al memorable carrer de Casp de l’Eixample de Barcelona, on s’ubiquen edificis rellevants i monuments que conformen la historia de la ciutat.

Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta d’aquesta obra, cuidant fins al seu últim detall per aconseguir resultats immillorables. Aquesta intervenció és una mostra del progrés i evolució de la campanya #VestimosBarcelona, que busca consolidar les finestres i balconeres de fusta d’Iscletec com el producte ideal.

REFERENTS EN ESTANQUITAT ACÚSTICA
Els habitants de Barcelona centren els seus objectius en minimitzar els molestos sons provinents de la voràgine exterior. Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l’interior d’un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d’aïllament deficient.

Cada instal·lació realitzada a la ciutat ha assolit uns resultats òptims en quant a estanquitat acústica, amb una reducció de les molèsties i sorolls pràcticament total: efectes excepcionals i insòlits en altres tancaments de fusta. D’aquesta manera, s’aconsegueix respondre a una necessitat tan sol·licitada pels ciutadans de Barcelona com és dotar-los del silenci de la ciutat, primordial en el benestar familiar.

VEURE PROJECTE