07/05/19 | ISCLETEC

Presentem la col·lecció de primavera ALMA

ALMA, és l’innovador concepte d’Iscletec que permet textures en la fusta d’interiors. Gràcies a la seva professionalitat i especialització, les prestacions que pot oferir l’empresa van més enllà dels seus tancaments de fusta de màxima qualitat. Ara, ofereixen aquest plus estètic amb els nous acabats amb textures “erosió” i “tall de serra”.

Aconsegueix una textura personalitzada en les teves finestres, portes i balconeres gràcies a la maquinària d’última generació de Iscletec, que transforma les superfícies, els colors i les textures de maneres inesperades.

COL·LECCIÓ PRIMAVERA

Com ja vam avançar en notícies anteriors, cada estació s’acompanyarà amb una nova gamma de colors. Avui presentem els primers colors de la COL·LECCIÓ DE PRIMAVERA d’ALMA, amb cinc nous vernissos: Gris Beige, Mahogany, Smoke Pure, Walnut i White Walnut.

Descobreix aquí els nous colors

Els colors que es poden adquirir amb ALMA són infinits, i s’ajusten a allò que el client demana. Iscletec fa la seva proposta amb les últimes tendències i amb aquells colors que s’ajusten a cada estació.