11/07/18 | ISCLETEC

REFERENTS EN ESTANQUITAT ACÚSTICA

LANDING-CASA-mar2
Deguda a la frenètica activitat de la ciutat de Barcelona, els seus habitants busquen minimitzar els desagradables sorolls provinents de l’exterior al construir els seus habitatges. És per això que compten amb Iscletec per a fabricar els tancaments dels espais, per la seva experiència i garantia de qualitat.

La llarga trajectòria de l’empresa en el sector l’ha portat a crear la campanya #VestimosBarcelona, on es consoliden les finestres, portes i balconeres d’Iscletec com el producte ideal per als projectes de la ciutat.

Cada instal·lació realitzada a la ciutat ha assolit uns resultats òptims en quant a estanquitat acústica, amb una reducció de les molèsties i sorolls pràcticament total: efectes excepcionals i insòlits en altres tancaments de fusta. D’aquesta manera, s’aconsegueix respondre a una necessitat tan sol·licitada pels ciutadans de Barcelona com és dotar-los del silenci de la ciutat, primordial en el benestar familiar.
Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.