07/03/18 | ISCLETEC

#VestimosBarcelona. L’AÏLLAMENT COM A PRINCIPAL PREMISSA

vestimosbcnweb
Viure sense soroll i sense fred, però amb estil i confort, només depèn de tu.
El moviment #VestimosBarcelona és una iniciativa singular d’Iscletec que manté i afavoreix l’essència modernista i avantguardista de la ciutat.

Barris com l’Eixample, Sarrià-Sant Gervasi o Gràcia són vestits sense soroll i sense fred, gràcies a la tecnologia més avançada que utilitza Iscletec en la fabricació de les finestres, balconeres i portes grans de llibret en fusta natural, al costat dels millors vidres i ferramentes signats per les principals firmes internacionals.

PROJECTES #VestimosBarcelona

L’exclusiva campanya recull l’ampli portfoli d’intervencions realitzades a Barcelona, treballant exigentment amb cada projecte per respectar al màxim els desitjos del client i el valor intrínsec de l’edifici i del seu entorn.

PROJECTE AL BARRI GÒTIC. Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, requereixen d’excel·lents tancaments aïllants que proporcionin la màxima estanquitat acústica i tèrmica. El barri gòtic es vesteix de Iscletec, respectant la rica història i arquitectura del nucli antic de la ciutat.
MÉS INFORMACIÓ

PIS AMB PROJECCIÓ ECO AL DISTRICTE DE GRÀCIA. Un nou projecte que reforça els valors de sostenibilitat i ecologisme de l’empresa: amb valor afegit, sense materials perjudicials per a la salut i que contempla un gran respecte pel medi ambient. Un habitatge modernista amb un segell singular i projecció eco, gràcies a la col•laboració amb partners habituals.
MÉS INFORMACIÓ

PROJECTE A L’EIXAMPLE DE BARCELONA. Línies fines i elegants emmarquen l’estètica global de l’espai, seguint l’estil de la campanya #VestimosBarcelona, que busca consolidar les finestres i balconeres de Iscletec com el producte ideal. Un referent d’elegància i modernitat a l’Eixample de Barcelona, amb la màxima estanqueïtat acústica i tèrmica.
MÉS INFORMACIÓ

L’ESPLENDOR D’UN SÍMBOL MODERNISTA. La moderna i renovada aportació de Iscletec, manté intacta l’essència de la construcció, amb un espectacular resultat final símbol de l’elegància i convergència d’estils. Una joia modernista a Barcelona amb un important repte estètic: un exclusiu i singular disseny de les finestres.
MÉS INFORMACIÓ

Descobreix tots els PROJECTES de la campanya #VestimosBarcelona

Gaudir del silenci de la ciutat, depèn de tu.